Η ΕΤΑΙΡΙΑ

» Αρχική » Η ΕΤΑΙΡΙΑ  Ποιοι είμαστε

Η Εταιρία Μηχανογραφικών Συστημάτων και Υπηρεσιών με διακριτικό τίτλο: “ Business Software”, ιδρύθηκε από ανθρώπους με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της μηχανογράφησης μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων.
Η 
Business Software είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της SingularLogicA.E., της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρίας επιχειρηματικού λογισμικού ως SingularLogicBusinessCenter, για τις μηχανογραφικές λύσεις που διαθέτει στην αγορά. Η Business Software δραστηριοποιείται στην εμπορία και τεχνική υποστήριξη εφαρμογών λογισμικού, καθώς και στην εμπορία και τεχνική υποστήριξη ηλεκτρονικών υπολογιστών και παρελκομένων. Οι άνθρωποι της διαθέτουν εμπειρία επί σειρά ετών, σε δημοφιλή εφαρμογές όπως το Galaxy Enterprise,Galaxy Commercial, Control, Eurofasma,Next και στα περισσότερα ERP συστήματα της Ελληνικής αγοράς.
Χτίζοντας επάνω σε ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού, η Business Software με τους συνεργάτες της –πάντα με στενή συνεργασία των πελατών και των στελεχών της- οικοδομεί ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης.

 Το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών εξασφαλίζεται:

 -με την αυστηρή επιλογή και με την συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση,
 -με την εφαρμογή συστήματος ποιοτικού ελέγχου.

Η έδρα της εταιρίας μας βρίσκεται στην Πυλαία Θεσσαλονίκης . Λειτουργώντας σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, με άρτιο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και – κυρίως – έχοντας στο δυναμικό της ανθρώπους με πλούσια εμπειρία και αποδεδειγμένη ικανότητα διαχείρισης έργων και παράδοσης ολοκληρωμένων λύσεων, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για έγκαιρη υλοποίηση της μηχανοργάνωσης των πελατών της, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που τέθηκαν εξ αρχής. Το εργασιακό περιβάλλον της Business Software προάγει και ενθαρρύνει την ανάληψη πρωτοβουλιών και την επαγγελματική ανέλιξη των στελεχών τους.
Στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι η ενσωμάτωση των τελευταίων τεχνολογικών λύσεων στις εφαρμογές της με στόχο την βέλτιστη κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών. Η εταιρεία με την υλοποίηση του προτεινόμενου επενδυτικού σχεδίου εισαγάγει στοιχεία καινοτομίας στην ήδη καινοτομική λειτουργία της. Η περαιτέρω εξέλιξη του καινοτομικού χαρακτήρα της επιχείρησης καθίσταται αναγκαία για την διατήρηση και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της, λόγω της δραστηριοποίησης της σε έναν εξαιρετικά ανταγωνιστικό κλάδο.

Τι προσφέρουμε

 Παρέχουμε υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας, οι οποίες μεταξύ άλλων προσφέρουν αυτοματοποίηση διαδικασιών και επικοινωνία μέσω internet, συμβάλλοντας στη μείωση του λειτουργικού κόστους των επιχειρήσεων.

·
   Συμβουλευτικές υπηρεσίες
·
   Ανάπτυξη Custom εφαρμογών σύμφωνα με τις ανάγκες σας 
·
   Εκπαίδευση και συνεχή τεχνική υποστήριξη των χρηστών
·
   Παραμετροποίηση των ERP εφαρμογών για την πλήρη προσαρμογή στις ανάγκες της επιχείρησης σας
·
   Διασφαλίζουμε την επένδυση σας αναπτύσσοντας λύσεις σε πλατφόρμες με σίγουρο μέλλον στην αγορά.

Ο Τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας:
Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υλοποίησης, εγκατάστασης και διαρκούς υποστήριξης λειτουργικών και αποτελεσματικών λύσεων μηχανογράφησης, διασφαλίζοντας πάντα το μικρότερο δυνατό συνολικό κόστος κτήσης και λειτουργίας, για τους πελάτες μας. 

Σκοπός της δουλειάς μας είναι:
  • η πλήρης ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη μας,
  • η αδιάλειπτη λειτουργία της επιχείρησής του,
  • η προσφορά της συνολικά καλύτερης λύσης, 
  • δημιουργία συγκριτικού πλεονεκτήματος και βέβαια,
  • η υλοποίηση της όσο το δυνατόν οικονομικότερης λύσης για όλη την περίοδο κτήσης και χρήσης.


Που διαφέρουμε
http://www.busoft.gr/images/uploads/controls-computer-room-s%20small%281%29.jpg

Αυτό που μας κάνει να διαφέρουμε από τους ανταγωνιστές μας, είναι η εμπειρία που  μεταφέρουμε στους πελάτες μας. Αντίθετα με τους ανταγωνιστές μας, δεν μας οδηγεί η  τεχνολογία. Η ανάγκη των πελατών μας να βελτιώσουν την δουλειά τους, οδηγεί την  δραστηριότητά μας.

Με οδηγό την εμπειρία μας και όχημα την τεχνολογία, βοηθούμε τους πελάτες μας να  βελτιώσουν την λειτουργία τους, να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, να περιορίσουν  το κόστος τους.
Με τον κατάλληλο συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών οι προσδοκίες των πελατών μας γίνονται πραγματικότητα. 

Αφιερώστε μας λίγο χρόνο να συζητήσουμε τα προβλήματα σας, ακούστε τις προτάσεις μας και μετά αποφασίστε.


Η ΕΤΑΙΡΙΑ

- Η ΕΤΑΙΡΙΑ
- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
- ΛΥΣΕΙΣ
- ΠΕΛΑΤΕΣ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

- ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
- ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ
- ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΦΩΚΑ Δ. 11, ΠΥΛΑΙΑ
ΤΚ 55535 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

ΤΗΛ.: 2310 32 12 12
FAX: 2310 32 12 14
© 2015 - busoft.gr -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr
Back to top